Om oss

Familj

Familjen först

Din El Öresund AB är ett familjeägt företag, vi som arbetar inom verksamheten är mycket familjeorienterade vilket har hjälpt till att lägga den solida grunden för ett framgångsrikt koncept. Vi är en liten firma, vilket du som kund hos oss har allt att vinna på. Det går att få svar från oss väldigt snabbt, eftersom beslutsvägarna är så korta som de är. Vi elektriker som arbetar på Din EL Öresund AB är hängivna yrkesmänniskor med stor passion för arbetet. Vi är noggranna och flexibla elektriker, med bred kompetens och stora visioner.

Uppdateringar

Alla som ägnar sig åt elektronik idag vet hur oerhört viktigt det är att hela tiden hålla sig uppdaterad vad gäller nyheterna i branschen. Tekniska förändringar och uppdateringar sker i en rasande fart och den regelbundna kompetensutvecklingen har aldrig varit så viktig. Vi deltar regelbundet i fortbildningar och tar med brinnande intresse del av nyheter som presenteras.

Ambition

Ambitionen för oss på Din El Öresund AB är att erbjuda kostnadseffektiva, högkvalitativa lösningar för dig som behöver hjälp med elinstallationer, -service eller –reparationer. Vi vill vara ditt självklara alternativ av elektrivker i alla lägen och bistår därför såväl med akut hjälp dygnet runt, året runt, som med trygga, alltid kvalitetssäkrade arbeten.

När man, som vi, arbetar nära människor så är det viktigt att man är förmögen att läsa andra människors behov och signaler. Vi är snabba på att plocka upp dina önskemål och nöjer oss inte förrän du är nöjd.

Vi är också alltid noggranna med att färdigställa vårt arbete för dig inom utställd tidsram. Vi vet att din tid är lika dyrbar som vår.

Välkommen!

Vi gör jobbet

Söker du en elektriker i Ängelholm och Åstorp, tillgänglig för såväl akuta fall som med solida uppdrag. Välkommen då till oss på Din El Öresund AB.

Läs mer

Vi rekommenderar DG Elservice för elarbeten i Malmö:

DG Elservice är en elektriker i Malmö som har gedigen kunskap och utmärkt service.

El-jour dygnet runt!

Kontakta oss